Casa Anke

Casa Anke este prima agentie de evenimente din Romania. Se ocupa de organizarea evenimentelor de tip nunta, botez, bal de absolvire, dar si de evenimente de tip corporate. Serviciile lor sunt de tip all-inclusive si organizeaza evenimentele de la inceput pana la final. Pe langa locatie, decoratiuni si machiaj, ofera si serivicii de fotografie, dj. De asemenea, este singura agentie de oragnizare evenimente care ofera garantii scrise.

UnicWeb s-a ocupat de crearea site-ului acestora, de partea de programare. Acesta fiind doar un inceput.  A urmat structurarea site-ului si gestionarea conturilor din retelele de socializare. Ne-am ocupat de studierea comportamentului clientilor. Pagina de facebook Casa Anke a ajuns la 37 000 de like-uri dupa colaborarea cu noi. Practic, am creat un brand recunoscut si apreciat.

In prezent inca ne ocupam de afacerea lor, de marketing-ul online si putem spune ca inca de la inceput, Casa Anke ne-a dat mana libera. Cifra lor de afaceri a crescut cu 150% in ultimii doi ani, in timpul colaborarii cu UnicWeb.  Daca ar fi sa incadram toate aceste servicii intr-un singur pachet, va putem spune ca agentia de evenimente Casa Anke a ales un pachet premium, cuprinzand aproape toate serviciile pe care UnicWeb le are de oferit.

Client: Casa Anke
Tip proiect: SEO, Web Development, Marketing Digital