PACHET SEO STARTER

Esti la inceput cu afacerea ta si nu prea ai clienti? Prin pachetul SEO STARTER noi te putem ajuta sa atragi mai multi oameni si sa-ti cresti afacerea. Primii clienti te pot ajuta sa urci in top, dar pentru acest fapt trebuie intai sa ii atragem.

Sa atragi clienti cu o afacere la inceput de drum poate fi greu. Trebuie sa-ti studiezi piata, competitorii, insa nu doar atat. De aceea ai nevoie de un expert SEO, care sa te ajute in acest sens.

In ce fel te poate ajuta acest pachet? Te poate aduce la un nivel mediu, in prima faza.

Cum putem face acest lucru? In primul rand, trebuie sa ai un site bine pus la punct. Un site atractiv starneste interesul si atentia clientilor. Imaginile si calitatea acestora trebuie sa atraga de asemenea atentia. Ai nevoie de o lista de cuvinte cheie. De asemenea, de cineva care sa studieze si sa analizeze competitorii.

Un expert SEO poate face acest lucru. Poate intocmi o lista de cuvinte cheie  pe care sa le utilizeze la optimizarea titlurilor si meta descrierilor, astfel rank-ul tau in Google va creste, iar clientii te vor gasi mai usor. De asemenea, ai nevoie de scriere de introduceri atractive, care sa capteze atentia clientului. Imediat dupa ce i-ai atras atentia cu titlul, are nevoie de o introducere care sa-i starneasca interesul de a citi in continuare sau de a vedea despre ce este vorba. Apoi, analizam continutul popular, cel pe care oamenii intra cel mai des, sa aflam ce-i intereseaza, ce i-ar putea atrage in continuare.

Trebuie, de asemenea, sa stim si ce intrebari frecvente pun clientii, raportandu-ne, desigur, la continutul paginii tale. Cu cat oferim oamenilor mai multe informatii utile si educative, care i-ar putea ajuta, cu atat sansele ca ei sa cumpere si sa revina asupra paginii tale cresc.

Pentru a stabili ce servicii ti s-ar potrivi este necesara o analiza a site-ului tau web, o studiere a punctelor tari si a punctelor slabe. Serviciile punctate sunt unele generale, ceva ce s-ar putea aplica fiecaruia dintre voi.

Acestea ar fi doar cateva dintre motivele pentru care ai avea nevoie de un expert SEO atunci cand esti la inceput de drum.

Vezi si …

Pachet SEO Avansat

Pachet SEO Avansat

Ai avut deja clienti, insa nu atat de multi pe cat te-ai fi asteptat? Ai nevoie de un pachet avansat de SEO. Prin acest pachet poti atrage mai multi clienti si chiar sa-i fidelizezi afacerii tale.


PACHET SEO AVANSAT
Pachet SEO Premium

Pachet SEO Premium

Iti va ajuta afacerea sa se extinda, sa mentina loialitatea clientilor actuali si sa castige unii noi. Afacerea ta a ajuns deja la un nivel de maturizare, dar necesita aplicarea unor metode avansate de SEO.


PACHET SEO PREMIUM