PACHET SEO PREMIUM

Este potrivit  unei afaceri ce deja a ajuns sa se extinda pe parcursul anilior, sa aiba o baza de clienti loiala, ce evident doreste sa-si continue drumul spre a deveni lider de piata.

Comanda Pachetul SEO PREMIUM!
cere oferta

Pentru a stabili ce servicii ti s-ar potrivi este necesara o analiza a site-ului tau web, o studiere a punctelor tari si a punctelor slabe. Serviciile punctate sunt unele generale, ceva ce s-ar putea aplica fiecaruia dintre voi.

Serviciile SEO pentru aceasta etapa a afacerii sunt in continuarea importante pentru a se mentine in pozitiile fruntase in motoarele de cautare

Trebuie sa tinem cont ca alegerea unui pachet de tip premium,  devine esentiala cand suntem constienti de cat de mult tine concurenta sa ne depaseasca prin SEO.

Mai mult de atat, continurea serviciilor complete SEO incepand de la studiul cuvintelor cheie la tool-uri avansate SEO, devine necesara cand vorbim de potentiale pierderi ale clientilor din diverse. Motive ce ne-ar putea face ca afacerea sa piarda teren, in fata competitorilor, ce apeleaza cel mai probabil, la servicii SEO avansate pentru a va depasi.

Cel mai indicat ar fi sa trecem treptat prin serviciile disponbile SEO, asigurate intr-un pachet mai complet pentru afacerea de la nivelul acesta. Creearea de continut de calitate, dorit de vizitatori, este o parte importanta cand avem un cuvant de spus prin experienta afacerii. Mai departe un continut util si interesat va putea obtine mai multe backlink-uri de calitate sau impartit chiar de utilizatori pe retelele de socializare. 

Spre ce ar trebui sa te orientezi mai precis? Trebuie sa fim constienti, ca nivelul afacerii tale, are nevoie de servicii ce sar peste pachetele clasice basic. Incepem prin niste tool-uri avansate precum: heatmaps, surveys, croudsourcing, surveys etc. Acestea ofera o analiza mult mai complexa, fata de ce ai fost obisnuit pana acum, pentru a avea rezultate mai bune, clienti care interactioneaza cu site-ul si vanzari tot mai mari.

A avea parte de servicii complete in SEO devine ceva normal si esential cand dorim sa ne mentinem afacerea. Nu este vorba de o simpla investitie, ci de trecerea la un nou nivel al SEO, ce permine atingerea unor serii de obiective noi si indraznete.

Concurentanise competitive
Analiza initiala a site-ului
Analiza index-abilitatii site-ului
Audit SEO complet al site-ului
Analiza pozitiilor în SERP
Verificarea vitezei de operare a site-ului
On-Page SEO
Rich Snippets
Structurarea arhitecturii paginii
Optimizarea continutului
Crearea continutului de blog
Optimizarea link-urilor interne
Optimizarea imaginilor
Optimizarea adreselor URL
Conectare conturi Social Media
Adaugarea si optimizarea instrumentului Google Search Console
Analiza cuvintelor-cheie200 de cuvinte-cheie
Optimizarea Meta etichetelor (titluri, meta descrieri)
Off-Page SEO
Obtinere Backlink-uri de inalta calitate
Construirea de Parteneriate Online
Publicarea de Stiri Publicitare
Inscrierea web site-ului in Google Business/Places
SEO Tehnic
Optimizarea vitezei de operare a site-ului
Optimizarea codului sursa a site-ului
Optimizare structura de navigare in site
Alte ajustari tehnice specifice
Crearea continutului/ SEO Copywriting cu includerea cuvintelor-cheie
Analiza Securitatii site-ului

Vezi si …

Pachet SEO Starter

Pachet SEO Starter

Esti la inceput cu afacerea ta si nu prea ai clienti? Prin pachetul starer de SEO noi te putem ajuta sa atragi mai multi oameni si sa-ti cresti afacerea. Primii clienti te pot ajuta sa urci in top.


PACHET SEO STARTER
Pachet SEO Avansat

Pachet SEO Avansat

Ai avut deja clienti, insa nu atat de multi pe cat te-ai fi asteptat? Ai nevoie de un pachet avansat de SEO. Prin acest pachet poti atrage mai multi clienti si chiar sa-i fidelizezi afacerii tale.


PACHET SEO AVANSAT