PACHET SEO AVANSAT

Ai avut deja clienti, insa nu atat de multi pe cat te-ai fi asteptat? Ai nevoie de un pachet avansat de SEO. Prin acest pachet poti atrage mai multi clienti si chiar sa-i fidelizezi afacerii tale.

Nu mai esti chiar la inceput cu afacerea ta, insa nici nu a dat randamentul pe care-l asteptai. Acest lucru poate sugera faptul ca ai nevoie de un expert SEO.

Ce poate face un expert SEO pentru afacerea ta? In primul rand, tu te-ai situa la un nivel mediu in acest moment cu afacerea ta. Un expert SEO te poate duce la nivelul urmator. Pentru a ajunge la nivelul urmator, in mod evident, ai nevoie de clienti. Pe acestia trebuie sa-i atragem.

Cum putem face noi acest lucru? In primul rand, probabil ai nevoie de o optimizare a titlurilor in raport cu continutul text al paginii. Acestea trebuie sa fie relevante si titlul ar trebui sa sugereze pe scurt ceea ce poate potentialul client sa gaseasca pe pagina respectiva. Degeaba ai un continut interesant si atractiv daca titlurile nu reflecta acest lucru. Pe aceasta cale se pot pierde multi clienti.

De asemenea, este foarte important sa afli cum vad oamenii site-ul tau web de pe mai multe device-uri. Degeaba arata site-ul bine pe calculator, caci se poate observa o crestere a accesarilor din ce in ce mai mare de pe telefon/tablete. Un expert SEO iti poate analiza si optimiza site-ul in conformitate cu dimensiunile fiecarui tip de ecran.

De asemenea, vizitatorii site-ului tau trebuie sa aiba o experienta placuta in raport cu acesta. Stim cu totii ca o pagina care se incarca greu este parasita repede sau eventual, oamenii nu mai revin niciodata pe site. Daca pagina ta se incarca greu, prin intermediul SEO iti putem optimiza timpul de incarcare. In acest mod putem atinge unul dintre punctele care asigura o experienta placuta pentru vizitatorii site-ului.

Apoi, structura site-ului trebuie sa fie bine pusa la punct, pentru a nu arata precum o colectie aleatorie de pagini si postari pe blog. O structura necorespunzatoare poate duce la parasirea site-ului de catre vizitatori si poti pierde potentiali clienti pe aceasta cale, dintr-un motiv aparent banal.

Bineinteles ca acestea sunt doar cateva dintre punctele ce pot fi vizate de catreun expert SEO. Stim, insa, ca fiecare afacere si fiecare site difera de la unul la celalalt. Serviciile mentionate de noi sunt servicii generale, ce s-ar putea aplica fiecaruia dintre voi, insa depinde foarte mult unde va aflati cu site-ul in momentul prezent.

Cu cat oferim oamenilor mai multe informatii utile si educative, care i-ar putea ajuta, cu atat sansele ca ei sa cumpere si sa revina asupra paginii tale cresc.

Comanda Pachetul SEO AVANSAT!

Pentru a stabili ce servicii ti s-ar potrivi este necesara o analiza a site-ului tau web, o studiere a punctelor tari si a punctelor slabe. Serviciile punctate sunt unele generale, ceva ce s-ar putea aplica fiecaruia dintre voi.


Vezi si …

Pachet SEO Starter

Pachet SEO Starter

Esti la inceput cu afacerea ta si nu prea ai clienti? Prin pachetul starer de SEO noi te putem ajuta sa atragi mai multi oameni si sa-ti cresti afacerea. Primii clienti te pot ajuta sa urci in top.


PACHET SEO STARTER
Pachet SEO Premium

Pachet SEO Premium

Iti va ajuta afacerea sa se extinda, sa mentina loialitatea clientilor actuali si sa castige unii noi. Afacerea ta a ajuns deja la un nivel de maturizare, dar necesita aplicarea unor metode avansate de SEO.


PACHET SEO PREMIUM