PACHET SEO AVANSAT

Ai avut deja clienti, insa nu atat de multi pe cat te-ai fi asteptat? Ai nevoie de un pachet avansat de SEO. Prin acest pachet poti atrage mai multi clienti si chiar sa-i fidelizezi afacerii tale.

Ai inceput deja sa-ti alcatuiesti un portofoliu de clienti, insa nu atat de multi pe cat te-ai fi asteptat?

Solutia noastra pentru a ajunge mai usor la publicul tau tinta este un pachet avansat de SEO.

Prin acest pachet pe care ti-l propunem, poti atrage mai multi clienti. Si asta nu este tot. Prin acelasi pachet ai ocazia sa-i si fidelizezi.

Daca afacerea ta nu se mai afla la inceput de drum, dar nici nu a dat randamentul pe care-l asteptai, este clar: ai nevoie de un expert SEO.

Ce poate face un expert SEO pentru business-ul tau? Ei bine, totul este asemenea unui cerc. In primul rand, daca tu te situezi la un nivel mediu in acest moment, un expert SEO te poate duce la nivelul urmator. Iar pentru a ajunge la nivelul urmator, in mod evident, ai nevoie de clienti. Si tocmai pe acesti clienti trebuie sa-i atragi, prin intermediul unui expert si al pachetului SEO.

Cum putem face noi acest lucru?

Mai intai de toate, credem ca ai nevoie de o optimizare a titlurilor in raport cu continutul text al paginii. Regulile SEO spun ca titlurile trebuie sa fie intotdeauna relevante. Dincolo de asta, ele trebuie sa sugereze pe scurt ceea ce poate potentialul client sa gaseasca pe pagina respectiva.

Astfel, degeaba ai un continut interesant si atractiv, daca titlurile nu reflecta acest lucru. Si, crede-ne pe cuvant, din cauza unui banal titlu poti avea foarte mult de pierdut.

De asemenea, un alt aspect important este sa afli cum vad oamenii site-ul tau web de pe mai multe device-uri: smartphone, tableta, sistem desktop sau laptop. Degeaba arata site-ul bine pe ecranul unui calculator, daca pe mobil afisajul intampina probleme.

De retinut este si faptul ca, in ultima vreme, se poate observa o crestere a accesarilor de pe telefon/tablete. Drept urmare, un expert SEO iti poate analiza si optimiza site-ul in conformitate cu dimensiunile fiecarui tip de ecran.

De asemenea, vizitatorii site-ului tau trebuie sa aiba o experienta placuta, atunci cand acceseaza continutul pe care il oferi. Stim cu totii ca o pagina care se incarca greu va fi parasita rapid. In caz contrar, chiar daca oamenii astepta incarcarea, exista o probabilitate ridicata ca ei sa nu mai revina niciodata pe site.

Insa, nu iti face griji! Daca pagina ta se incarca greu, prin intermediul serviciilor SEO, iti putem optimiza timpul de incarcare. Si in acest mod putem atinge unul dintre punctele importante care asigura o experienta placuta pentru vizitatorii site-ului.

Dincolo de toate acestea, structura site-ului trebuie sa fie si ea bine pusa la punct. Un website nu trebuie sa arate precum o colectie aleatorie de pagini si postari pe blog, ci sa ofere continut relevant si bine organizat. Pentru ca da, desi poate parea banal, o structura necorespunzatoare poate duce la parasirea site-ului de catre vizitatori si, implicit, la pierderea potentialilor clienti.

Iata, deci cateva puncte importante pe care le poti rezolva cu ajutorul unui pachet de SEO Avansat. Desigur, acestea sunt doar cateva dintre punctele ce pot fi vizate de catre un expert SEO.

Inca de la inceput, ne dorim sa mentionam ca fiecare afacere si fiecare site difera.

Asadar, si abordarile noastre vor fi diferite. Serviciile mentionate anterior sunt doar cateva dintre aspectele generale. Insa, dupa o analiza amanuntita, vom stii cu exactitate de ce ai tu nevoie.

Pentru a stabili ce servicii ti s-ar potrivi este necesara o analiza a site-ului tau web, o studiere a punctelor tari si a punctelor slabe. Serviciile punctate sunt unele generale, ceva ce s-ar putea aplica fiecaruia dintre voi.

Si tine minte: cu cat oferim oamenilor mai multe informatii utile si educative, cu atat sansele ca ei sa cumpere si sa revina asupra paginii tale cresc!

Vezi si …

Pachet SEO Starter

Pachet SEO Starter

Esti la inceput cu afacerea ta si nu prea ai clienti? Prin pachetul starer de SEO noi te putem ajuta sa atragi mai multi oameni si sa-ti cresti afacerea. Primii clienti te pot ajuta sa urci in top.


PACHET SEO STARTER
Pachet SEO Premium

Pachet SEO Premium

Iti va ajuta afacerea sa se extinda, sa mentina loialitatea clientilor actuali si sa castige unii noi. Afacerea ta a ajuns deja la un nivel de maturizare, dar necesita aplicarea unor metode avansate de SEO.


PACHET SEO PREMIUM