furnizor de servicii integrate pentru creșterea vânzărilor online

"Caut să construiesc sisteme care să îmbunătățească afacerile, vânzările și să genereze progres." – Lucian Pal, CEO și fondator UNICWEB

Suntem o companie tânără ce are în spate o echipă de profesioniști cu peste 10 ani de experiență în domeniul online. Am pornit de la programare, crearea de site-uri web și magazine online, avem experiență în marketing și dezvoltarea de business-uri noi, suntem experți în promovarea și vânzarea de produse și servicii.

Facem toate acestea fără nicio investiție inițială pentru client. Creăm performanță și ne dezvoltăm afacerea noastră și afacerile clienților exclusiv pe acest criteriu, fără promisiuni, fără propuneri fără substrat, ci doar cu rezultate care se văd direct în profitul dumneavoastră.

Dacă acum 10 ani, fondatorul companiei UNICWEB era un tânăr programator freelancer care construia proiecte pentru clienți din afară, astăzi compania noastră are o echipă de programatori, specialiști în SEO, graficieni și web designeri, profesioniști în marketing și conținut online care oferă primul serviciu integrat de vânzări online în care vă puteți distribui produsele și vă puteți dezvolta afacerea pe internet fără nicio investiție inițială.

Aflați de pe unicweb.ro cum vă putem ajuta sau contactați-ne pentru a vă lansa noul business online sau a vă crește vânzările în România și UE.