Cei 7 pasi

Pentru a vă familiariza cu conceptul și soluțiile propuse de UNICWEB, iată 7 pași simpli pentru ca afacerea dumneavoastră să se dezvolte împreună cu noi:

1. Dumneavoastră ne contactați prin formularul de contact sau ne trimiteți prin e-mail chestionarul pentru clienți noi completat cu datele cerute.
 

2. UNICWEB analizează cerințele și nevoile dumneavoastră și vă transmitem propunerile personalizate.
 

3. Vă invităm să ne vizitați sediul și suntem bucuroși să ne întâlnim după preferințele dumneavoastră, pentru a discuta și semna un contract de reprezentare.
 

4. După semnarea contractului, UNICWEB pregătește și integrează toate soluțiile online pentru a atrage clienți și a stimula vânzarea produselor și serviciilor dumneavoastră; în acest sens trebuie sa ne puneți la dispoziție detalii (fotografii, specificații, descrieri, prețurile pe care doriți să le afișați, etc.) ale produselor și serviciilor.
 

5. UNICWEB implementează strategii SEO, campanii de marketing, conținut online și prezență pe rețele sociale – după caz – pentru a genera vânzări; de asemenea, asigurăm mentenanța tehnică, update-urile și funcționarea optimă a tuturor soluțiilor implementate (site, magazin online, informații și descrieri de produse, softuri de facturare, rapoarte, comenzi, etc.). Dumneavoastră nu aveți niciun cost și nu depuneți niciun efort, decât acela de a ne transmite informațiile corecte și complete de care avem nevoie.
 

6. Dumneavoastră gestionați stocurile de produse, comenzile primite și răspundeți de livrarea acestora către clienți; punem la dispoziție o interfață prin care aveți acces în timp real și puteți procesa toate comenzile pe care le aducem.
 

7. Lunar, în baza vânzărilor generate, plătiți către UNICWEB comisionul aferent comenzilor pe care vi le-am adus prin intermediul platformei.