Ne place mancarea la pachet, calda, gustoasa si cat se poate de sanatoasa. Ne plac hainele frumos impachetate, in marimea potrivita noua. Ne plac cadourile in pachete colorate, elegante si atractive. Ne place sa primim tot ce avem nevoie… rapid si la pachet.

Asa ca noi, echipa UnicWeb, ne-am gandit sa venim cu un pachet pentru cei care isi doresc sa creeze o imagine online, o reputatie buna si sa aiba un suport solid pentru business care doreste sa isi creeze branding personal. Iar acesta se numeste Green Business. 

Astfel, daca si tu iti doresti ca toti clientii actuali, precum si cei potentiali sa stie cu ce se ocupa business-ul tau, ai nevoie de un website de prezentare.

Website de prezentare vs profile Social Media

Ne lovim adesea de argumente precum: „Nu am nevoie de un website de prezentare. Pagina mea de Facebook este o modalitate buna de a comunica si de a atrage clienti.”

De acord cu tine. Social Media este deosebit de importanta. Insa, nu este suficienta. Un website de prezentare aduce multiple beneficii precum: 

✔️ Posibilitatea de a posta continut cu o lungime considerabil mai mare. Cu alte cuvinte, iti poti prezenta business-ul asa cum iti doresti, fara sa-ti faci griji ca informatia are o lungime deranjanta. 

✔️ Continutul nu se „pierde”. Este adevarat ca nici cel de pe Facebook sau Instagram nu dispare. Insa cine mai pierde timpul dand „scroll” pe profilul unui business? Daca ne intrebi pe noi, rata este foarte mica. Pe propriul website, in schimb, poti avea continut personalizat si de calitate

✔️ Posibilitatea de a distribui continutul de pe website-ul de prezentare direct pe orice profil Social Media, prin intermediul unor butoane usor de accesat. 

✔️ Posibilitatea de a folosi grafica personalizata la o calitate exceptionala: foto sau video. Este bine cunoscut faptul ca Social Media, in special Facebook, comprima fotografiile, afectandu-le considerabil calitatea. 

✔️ Design personalizat pentru website-ul tau. Daca alegi sa ramai doar la un profil Social Media acesta va avea designul impus de platforma care il gazduieste. 

Ce beneficii ai daca alegi pachetul nostru Green Business:

☑️ Notorietate. Devii cunoscut datorita informatiilor si activitatii de pe website-ul tau. 

☑️ Comunicare. Pastrezi mai usor legatura cu toti clientii tai. Clientii te pot contacta direct prin intermediul formularului inserat in website sau folosind direct informatiile de la sectiunea „Contact”. 

☑️ Rezultate bune in cautari. Cea mai buna modalitate de a ocupa organic pozitii fruntase in afisarile motoarelor de cautare este prin intermediul unui website bine pus la punct. 

☑️ Primesti un pachet care include tot ce ai nevoie pentru a incepe promovarea ta in mediul online: website de prezentare, optimizare SEO, traducere, hosting si foto. 

Ce avem nevoie de la tine pentru a putea beneficia de acest pachet: 

beneficii pachet seo

  1. Continut – textele pe care intentionezi sa le pui pe website sunt furnizate, de regula, de client. 
  2. Materiale grafice: foto si video. In cazul in care nu ai posibilitatea de a face acum o sedinta foto personalizata, vom folosi fotografii reprezentative cu licenta. 
  3. O lista cu paginile si sectiunile de care ai nevoie, astfel incat sa-ti putem prezenta cat mai bine serviciile si/sau produsele pe care le oferi. 
  4. Date de contact. Este de departe una dintre cele mai importante sectiuni pentru un website de prezentare si trebuie sa contina informatii corecte. 

Ce include pachetul Green Business pe care ti-l oferim: 

web development pachet unicweb

➡️Serviciul de realizare website, folosind platforma WordPress, cu tema. Website-ul include maximum cinci pagini. 

De exemplu: poate fi vorba despre paginile de baza cum ar fi: Home + Despre + Servicii/ Produse + Echipa Contact 

*Paginile pot fi personalizate conform cerintelor clientilor. 

➡️ Versiunea in engleza a website-ului, daca este cazul, cu acelasi numar maxim de pagini: 5. 

➡️ Inregistrarea domeniului (.ro). Nu iti mai bati tu capul cu intreaga procedura de optimizare. Ne ocupam noi si ne asiguram ca totul decurge bine

Si nu va mai exista nimeni care sa aiba aceeasi adresa ca a ta. 

➡️ Optimizare SEO pentru continutul website-ului tau de prezentare. 

Punem bazele SEO ale unui website aflat la inceput de drum. Astfel, chiar daca este nou, website-ul va fi rapid si corect indexat de catre Google. In timp, acesta va ocupa pozitii bune in afisarile organice. 

Cu alte cuvinte, oamenii te vor gasi usor, atunci cand vor realiza cautari dupa anumite cuvinte cheie pe care le vom targeta. 

Iar partea de SEO pe care o faci la inceput este una dintre cele mai importante. 

Asa ca iti oferim noi un abonament SEO avantajos pentru primele 12 luni. 

Acest lucru inseamna 4 ore pe luna in care facem actiuni de SEO, conform planului stabilit impreuna cu clientul. Toate actiunile cuprinse in planul SEO pot fi gasite aici. 

➡️ Totodata, realizam un articol, a carui dimensiune este de 1000 de cuvinte, si pe care il postam pe blogul site-ului tau. 

Articolul va fi redactat folosindu-se cuvinte-cheie specifice domeniului de activitate al clientului, astfel incat optimizarea sa se realizeze corect.  

➡️ Optimizare poze. Continutul foto este deosebit de important pentru cei care au un website de prezentare. Ele sunt cele care te ajuta sa-ti prezinti produsele, serviciile, activitatea si echipa. 

Tocmai de aceea, ne ocupam de optimizarea pozelor, astfel incat ele sa se integreze perfect in website-ul de prezentare si sa poata fi usor accesate de catre toti cei care iti viziteaza website-ul. 

In cazul in care clientul nu are poze proprii si nici nu doreste sa realizeze o sedinta foto personalizata, putem prelua noi pozele de pe Envato Elements, toate acestea incluzand licenta. 

➡️ Hosting website timp de 12 luni. 

Si totul cu garantia unei viteze de incarcare optime.

Daca nu ne crezi pe cuvant, poti testa cum se incarca website-ul nostru: www.unicweb.ro. 

Oferta de pret pachet Green Business

1️⃣ Realizare website – maximum 5 pagini – 400 Euro
2️⃣ SEO abonament Starter pentru 12 luni – 1200 Euro
3️⃣ Optimizare poze (total = 2 GB) – 10 Euro
4️⃣ Inregistrare domeniu .ro – 11 Euro
5️⃣ Hosting 12 luni – 60 Euro

Total costuri investitie: 1681 Euro

Acestea fiind zise, asteptam sa ne dai de veste cand ne putem apuca de treaba pentru a crea website-ul care te reprezinta.