Beneficiile colaborarii cu UnicWeb Media

De ce ai colabora cu noi? Care sunt beneficiile pe care afacerea ta le-ar obtine in urma unei strategii de promovare create de UnicWeb Media?

UnicWeb Media iti ofera strategii inovatoare care sa-ti ridice afacerea online la nivelul urmator. Pentru asta trebuie sa concepem un plan personalizat si un orizont de timp in care lucrurile se intampla (ne-ar placea sa afisam pe site o lista de preturi si beneficiile pe care le obtii platind 100, 1.000 sau 10.000 de dolari, dar nu e corect fata de tine si nici fata de ceea ce facem).

Realizam strategii de dezvoltare online axate pe autenticitate pentru utilizator, dar si pentru motorul de cautare. Planurile SEO automatizate (de genul 1 articol pe blog si 1 postare pe Facebook in fiecare zi, sau postarea a 50 de texte burdusite cu cuvinte cheie simultan), sunt decriptate usor de catre search bots, si asta e doar un exemplu de lipsa de autenticitate pe care vrem sa o combatem.

Nu cautam sa obtinem 1000 de proiecte de 500 de euro. Crezul nostru este ca putem transforma semnificativ modul in care afacerea ta se prezinta online. Dar acest lucru inseamna parteneriat si angajament pe perioade lungi, de luni, semestre, ani.

Daca iti doresti o afacere online solida, daca vrei caracteristici revolutionare pentru piata, daca vrei o comunitate de clienti stabili si nu o lista de vizitatori care ar putea sa cumpere, lucrurile sunt simple: venim la tine, analizam impreuna site-ul tau, punem pe hartie si agream ce ai nevoie si ce iti putem livra, apoi ne apucam de treaba si urmam calendarul de actiuni agreate.

Acestea ar fi doar cateva dintre motivele pentru care UnicWeb Media ar fi agentia potrivita pentru tine.

Pachete servicii Search Engine Optimization

Esti la inceput cu afacerea ta si vrei sa cresti? Sau ai deja o afacere, insa clientii nu vin dupa asteptarile tale? Cu unul dintre pachetele noastre SEO iti poti creste afacerea, poti creste in cautarile Google si implicit, poti atrage mai multi clienti.
Pachet SEO Starter

Pachet SEO Starter

Esti la inceput cu afacerea ta si nu prea ai clienti? Prin pachetul starer de SEO noi te putem ajuta sa atragi mai multi oameni si sa-ti cresti afacerea. Primii clienti te pot ajuta sa urci in top.

PACHET SEO STARTER
Pachet SEO Avansat

Pachet SEO Avansat

Ai avut deja clienti, insa nu atat de multi pe cat te-ai fi asteptat? Ai nevoie de un pachet avansat de SEO. Prin acest pachet poti atrage mai multi clienti si chiar sa-i fidelizezi afacerii tale.

PACHET SEO AVANSAT
Pachet SEO Premium

Pachet SEO Premium

Iti va ajuta afacerea sa se extinda, sa mentina loialitatea clientilor actuali si sa castige unii noi. Afacerea ta a ajuns deja la un nivel de maturizare, dar necesita aplicarea unor metode avansate de SEO.

PACHET SEO PREMIUM